پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از ما عادت داریم خوراکی های مختلفی را بدون آن که درباره خواص یا مضراتشان آگاه باشیم مصرف کنیم. اما این موضوعی اشتباه است و می تواند زمینه ساز مشکلات بعدی باشد.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، جالب است بدانید که ما درباره سلامتی یا عدم سلامتی برخی خوراکی ها کاملا در اشتباهیم:
پیتزا نمک پنهان بسیار زیادی دارد
شاید باور کردنی نباشد که بیشتر نمکی که ما مصرف می کنیم حاصل مصرف نمک های واقعی نیست، بلکه از غذاهای فرآوری شده مانند سوپ و سس ناشی می شود. اما مقصر اصلی این نوع نمک پیتزا است. یک قطعه متوسط پیتزا می تواند بیش از 600 میلی گرم نمک داشته باشد که تقریبا نیمی از سدیم مورد نیاز بدن شما در یک روز است. این در حالی است که انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند نرخ نمک مصرفی شماا از 2300 میلی گرم تجاوز نکند و بهتر است از نظر ایده آل ، خود را در حدود 1500 میلی گرم محدود کنید.
رژیم غذایی ضعیف ممکن است بر مغز شما تأثیر بگذارد
یک مطالعه استرالیایی که در سال 2015 در BMC Medicine منتشر شد ، نشان داد که افرادی در دهه 60 زندگی خود خوراکی های ناسالم، فریزری و فست فودی بیشتری مصرف می کردند، نسبت به افرادی که غذاهای کاملاً تازه و کامل مصرف می کردند ، هیپوکامپ کوچکتری داشتند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که برای یادگیری و حافظه نقش بسیار مهم دارد. و در سال 2019 ، تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، ارتباط بین نوشیدنی های رژیمی و بیماری های قلبی ، سکته مغزی و مرگ را از هر علتی نشان داد.
شیر بادام به همان اندازه که فکر می کنید سالم نیست
آنگلا لموند یک متخصص تغذیه در تگزاس ، و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی می گوید: "من همیشه از افرادی که می خواهند از خوردن مواد غذایی فرآوری شده جلوگیری کنند ، ناراحت هستم. شیر بادام تجاری و کارخانه ای حاوی چهار تا پنج مغز بادام ، آب ، ویتامین های اضافه شده و مواد افزودنی است تا به نظر برسد شیر است. بنابراین بهتر است به جای شیر بادام کارخانه ای از بادام تازه استفاده شود.